BAŞKAN ELÇİN KENT BAYRAMLAŞMASINA KATILDI

Genel 10/05/2022 16:26

Artvin'de, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Artvin Valiliğince Merkez Caminde öğlen namazından sonra düzenlenen törene, Artvin Valisi Sayın Yılmaz Doruk, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ve beraberindeki protokol üyeleriyle katılarak, kent halkıyla bayramlaşıp bir süre sohbet etti.

Buradaki bayramlaşma töreninin ardından,

Protokol üyeleri, Polis Karakolu, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan asker ve polislerin bayramlarını kutladı.

Hastalar unutulmadı

İl protokolü hastaları da unutmayarak, Artvin Devlet Hastanesine giderek burada tedavi gören hasta, hasta yakınları ve görev yapan sağlık personelinin bayramlarını kutlayarak acil şifalar diledi.

Garnizon Şehitliği Ziyaret Edildi

İl protokolü şehit kabirlerini ziyaret ederek kabirlere karanfil bırakarak dua edildi.